NERVI JOVE: ANEM AL TEATRE "MOLT SOROLL PER A NO RES"

Una jove calderina, estudiant de batxillerat artístic, va proposar al Nervi Jove - Pressupostos Participatius, organitzar una sortida al teatre. La proposta va obtenir 416 punts.

Per a això, us convidem que ens acompanyeu a una tarda de teatre amb el musical d'Àngel Llàcer "Molt soroll per no res", un clàssic de William Shakespeare, ambientada  en un rodatge de la dècada dels anys 50, l'època daurada de Hollywood. La sortida serà  el proper diumenge 18 de desembre i només per 5,00 euros! (transport i entrada).
 
És una activitat adreçada preferentment a joves menors de 18 anys i també a persones joves de fins a 25 anys de Caldes de Montbui. Podeu començar a inscriure-us a partir de dilluns 5 de desembre i fins al dimecres 14 de desembre a l'Espai jove El Toc. Tenim 25 entrades reservades. Les places són limitades!




"Torna l'èxit! La gran comèdia de Shakespeare amb un nou repartiment.

Àngel Llàcer situa la comèdia més festiva de Shakespeare durant l’època daurada del cinema popular americà dels anys cinquanta, i transforma la mascarada dels amants de Sicília en l’ebullició d’un plató que posarà en crisi la frontera que separa ficció i realitat.
 
Entre el desig i l’orgull, els amors i les inseguretats, una gran companyia d’actors i actrius ballarà al ritme de la música en directe de Cole Porter, per convertir aquesta comèdia romàntica, tenyida per les ombres del melodrama, en un apassionat cant a la vida. Una apologia de la sensualitat com a motor de la nostra existència."  

SORTIDA ANEM AL TEATRE:
"MOLT SOROLL PER NO RES" al TNC
 
Dia: Diumenge 18 de desembre de 2016
Hora de sortida: 16 h Estació d'autobusos
Hora d'inici de l'obra: 18 h (2h i mitja amb entreacte inclòs) 
Hora arribada: 21.30h aprox. a l'estació d'autobusos
Preu: 5,00 € perquè és una activitat finançada per