Nervi Jove

PARTICIPEM FENT PROPOSTES!!!
 
Podeu preparar propostes d’activitats (torneig esportiu, sortida, taller, el què vulguis...) en els àmbits d’actuació del Pla Jove que són educació, treball, oci i cultura i salut amb un cost màxim de fins a 600 euros.
 
Els educadors de carrer i la dinamitzadora juvenil us donaran un cop de mà per preparar la proposta si ho necessiteu.
 
Les podeu presentar en paper a l'Espai Jove El Toc o a través del formulari del web abans de les vacances de Setmana Santa.
 
Butlleta NERVI JOVE en pdf (aquí)
 
COM HAN DE SER LES PROPOSTES?
 
Les activitats han de ser noves i realitzades per joves, puntuals o amb continuïtat en el temps, que fomentin els hàbits saludables, que siguin respectuoses i tolerants, que es puguin valorar tècnicament; viables econòmicament i que es puguin portar a terme. S'exclouen totes aquelles activitats que tinguin una finalitat lucrativa i, també, totes aquelles proposades per entitats sense ànim de lucre que ja rebin una subvenció per activitats de l'Ajuntament.

DECIDIM QUÈ VOLEM FER!!!
ÉS UN PRESSUPOST PARTICIPATIU!!!
 
Durant el mes de maig i després de la recollida de totes les propostes es farà una Assemblea Jove, on presentareu la proposta i la resta de joves de Caldes podran votar la que més agradi. Porteu els amics i amigues perquè us donin el màxim de suport. Totes les propostes aprovades tindran el seu finançament.

Animeu-vos a participar-hi!
És un PRESSUPOST PARTICIPATIU