Xerrada: Com podem prevenir el consum de drogues en els nostres fills?

Dins de l’exposició Controles? s’ha organtizat una visita guiada per a les famílies i una sessió formativa que ofereix informació sobre els tipus i els efectes de les drogues, així com les pautes educatives per millorar la comunicació familiar, per establir un posicionament clar davant el consum de drogues, i per adquirir eines que ajudin a potenciar les funcions de la família, tant de suport com de control.
 
 
L’exposició treballa, des d’una vessant informativa i reflexiva, aquelles eines que poden ajudar-los en la prevenció de les drogodependències dels adolescents i dels joves. Es pretén proporcionar als pares estratègies educatives per prevenir l’abús de drogues en els fills, augmentar la qualitat de la informació dels pares sobre les drogues i per millorar les habilitats per a fer front a situacions conflictives.

De forma complementària es proposa a les mares i els pares una activitat interactiva que els permetrà autoadministrar-se el Test d’estils educatius. Com a material addicional, es facilita a les famílies una guia d’orientació amb els continguts de l’exposició.

La visita guiada i la sessió formativa per a mares i pares té una durada de 120 min.

Dimecres, 14 de maig a les 19 hores
Lloc: Biblioteca de Caldes  (Sala soterrani)