JOAC – 7a Jornada d’Orientació Acadèmica

Dimarts 13 de març de 15.30 a 17.30 h a la Sala Corominas de l’institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui els alumnes de 2n de Batxillerat assistiran a la 7a JOAC.

És una col·laboració de El Toc amb el programa Punt d’Enllaç i la coordinació de batxillerat del centre. Es va passar un qüestionari entre els alumnes de 2n de Batxillerat per conèixer les preferències en estudis universitaris i de cicles formatius.

A través de El Toc hem buscat joves universitaris de primer curs perquè expliquin la seva experiència universitària. Els alumnes de 2n de batxillerat podeu fer preguntes de tot allò que volgueu conèixer d’aquests estudis i la vida universitària.

Els estudis universitaris i cicles formatius que els joves explicaran són: fisioteràpia, infermeria, medicina, psicologia, biologia, ADE, pedagogia, grau d’educació, educació social, treball social, periodisme, enginyeria mecànica, enginyeria informàtica, enginyeria industrial, CFGS d’animació sociocultural, CFGS d’activitats físiques i esportives, dret, nutrició, matemàtiques, geografia, relacions públiques, disseny i música.

Us hi esperem!