Curs de monitors/es 2019

Els espais joves El Toc de Caldes i l'Escorxador de Palau-Solità organitzen conjuntament un curs de monitors/es en el lleure anualment.

Per poder participar al curs has de tenir 18 anys fets en el moment de començar-lo.

El curs es realitza cada any en un municipi diferent. L'horari bàsicament del curs és caps de setmana (dissabtes de 10 a 14 h i 15.30 a 19.30 hores i diumenges de 10 a 14 hores). S'aprofita, també, la Setmana Santa escolar de dilluns a dijous de 10 a 14 h i 15.30 a 19.30 hores per completar les hores de la formació. 
 
És una activitat adreçada preferentment a les persones joves menors de 30 anys de Caldes de Montbui i de Palau, com indica el Pla Jove. 
 
Si ens deixes les teves dades de contacte t'informarem de les dates de la nova edició del curs de monitors/es en el lleure 2019. Deixar informació no vol dir formalitzar una inscripció al curs ni dóna cap tipus de dret de reserva, sinó que sou persones joves interessades en aquesta formació.
 
Formulari de recollida de dades: (aquí)
 
Temporalitat: Les dades recollides en aquest formulari de dades tenen validesa fins a l'organització del proper curs de monitors 2019.
 
Cartell edició 2018